LT Natur
& Ejendomsservice

LT Natur
& Ejendomsservice
LT Natur &
Ejendomsservice
LT Natur & Ejendomsservice
Beskyt dit tag, forlæng dets levetid med en algebehandling
Alger er meget små planter, og der findes mange tusinde forskellige former for alger. Fælles for dem alle er, at de består af enkelte celler og de findes overalt i naturen. Algerne er oftest grønne, men kan også være røde, gule og grønne nuancer.
I sommerhalvåret trives algerne godt, og der er stor risiko for, at algernes rødder vokser ned i tagkonstruktionen. Her kan de skabe revner hvori fugten binder sig, og det er denne proces som forårsager frostskader, hvilket forkorter tagets levetid.
Algevæksten opleves oftest på nordsiden af taget, da sydsiden får mest sol, og derved sætter algerne i dvale ved at udtørre dem. Men så snart fugten vender tilbage, vil algerne fortsætte med at vokse. Det er derfor vigtigt, at hele taget bliver algebehandlet, og ikke udelukkende de områder hvor algerne ses tydeligst.
 
Kvit algerne, få omgivelserne pæne
Bliv kvit med algerne med en professionel, miljørigtig algebehandling, og få det flotte udseende tilbage på tagterrasse og facade.
Selve behandlingen foregår med det eneste miljøgodkendte algemiddel på det danske marked. Algemidlet bliver sprøjtet op på taget fra jorden, hvorefter algebehandlingen virker i samarbejde med vind og vejr. Processen kan tage fra to måneder til et halvt år før den fulde effekt ses, alt efter behandlingstidspunkt samt vind og vejr.

Dennis Lorenzen

mobil : 2758 8750

LT Natur & Ejendomsservice

 Bakkegårdsvej 39 

6340 Kruså

Klaus Tranum

mobil : 2047 5290