LT Natur
& Ejendomsservice

LT Natur
& Ejendomsservice
LT Natur &
Ejendomsservice
LT Natur & Ejendomsservice

Er ens fliser hårdere angrebet af alger og mos eller ønsker man det fulde resultat med det samme, bør man få en fliserensning. Med professionelt udstyr og teknik er det muligt at rense fliserne helt rene uden at ødelægge flisens overflade, som ellers kan ske ved brug af almindelig højtryksrenser.

Efter en fliserens vil dine fliser fremstå fuldstændig, som da de blev lagt og selv genstridig flisepest, vil være fjernet. Derefter sprøjter vi altid for en sikkerheds skyld med et algedræbende middel, hvilket sikrer at absolut ingen alger, mos eller flisepest kan overleve vores behandling. Vi bruger kun Danmarks eneste miljøgodkendte algebekæmpelses middel

 

Imprægnering

Efter rens af fliser kan man vælge at imprægnere den nu helt rene overflade. Fliseimprægnering sikrer, at flisen bliver langt mere modstandsdygtig end fra producentens side, og alger og mos har meget sværere ved at hæfte på overfladen. 
Imprægnering af fliserne er så effektiv, at selv motorolie er lige til at skylle væk og fedt fra havegrillen er heller ikke længere noget problem. Imprægneringen trænger cirka 1,5 centimeter ned i flisen og gør, at eksempelvis vand ligger sig som små perler i stedet for at trænge ned i flisen. Imprægneringen er den bedste på markedet
 
 
 
Fugesand
 
Ønsker man efter en fliserens lige prikken over i ́et, kan man give fliserne nyt fugesand. Der er mange forskellige typer og farver, og efter endt behandling af dine fliser fejer vi det ønskede fugesand ned i fugerne. Nu er dine fliser ikke blot fuldstændig rene og klar til at modstå det danske klima, nu ligner det også, at de lige er blevet lagt.

Dennis Lorenzen

mobil : 2758 8750

LT Natur & Ejendomsservice

 Bakkegårdsvej 39 

6340 Kruså

Klaus Tranum

mobil : 2047 5290