LT Natur
& Ejendomsservice

LT Natur
& Ejendomsservice
LT Natur &
Ejendomsservice
LT Natur & Ejendomsservice
Facaderens og algebehandling af facade

Facaden på dit hus eller erhvervsejendom er lige som alt andet udendørs under konstant angreb. Før eller siden får alger og mos overtaget. Problemet ved alger og mos er, at de blandt andet binder fugt til dit murværk og facade. Via rødderne trænger vandet ind under overfladen, og ved frost udvider vandet sig, og derved opstår der frostspringninger. Med en facaderens eller algebehandling af facade stopper vi den proces, og din bygnings facade vil fremstå fuldstændig ren og langt mere indbydende.

 

Imprægnering

Ønsker du fuld effekt med det samme eller er dit murværk og facade hårdt angrebet af alger og mos, er en facaderens ogimprægnering den bedste løsning. Med vores teknik og maskiner kan vi rense dit murværk og facade fuldstændig rene igen uden at ødelægge overfladen. Efter en facaderens sprøjter vi altid for en sikkerheds skyld med et algedræbende middel, hvilket sikrer at absolut ingen alger eller mos overlever vores behandling.
Derefter imprægnerer vi murværk og facade, middelet er diffusionsåbent og som får vandet til at perle af overfladen. Udover at dit murværk og facade fremover vil fremstå som nyt, betyder imprægneringen også, at det aldrig vil bliver vådt. Effekten heraf er en lavere varmeregning, da et tørt murværk isolerer langt bedre end et vådt murværk.

Dennis Lorenzen

mobil : 2758 8750

LT Natur & Ejendomsservice

 Bakkegårdsvej 39 

6340 Kruså

Klaus Tranum

mobil : 2047 5290