LT Natur
& Ejendomsservice

LT Natur
& Ejendomsservice
LT Natur &
Ejendomsservice
LT Natur & Ejendomsservice

Uforpligtende tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud, så indtast dit navn og nummer og vi vil ringe tilbage hurtigst muligt for at aftale en tid hvor vi kan kigge forbi hos dig.

Hækken danner en markant ramme omkring haven. Frem for alt skal hækken give læ for indblik og vind i haven. Hække bruges også til at danne rum i haven. Der er rum, hvor man kan sidde uforstyrret bag en høj og tæt hæk og gemme sig, meditere eller rum, hvor man kan have gæster til selskab. Vi klipper hække 1-2 gange om året. Første gang inden Sct. Hans og anden gang i sidst i august eller september. Vi kan lave faste aftaler på hækkeklipning, så behøves man ikke alt det besvær med grej og klipning.

 

  • Hække skal plejes og vedligeholdes på vigtige punkter.

 

Beskrivelse: http://www.ltnatur.dk/images/stories/tn_img_0284.jpg    Beskrivelse: http://www.ltnatur.dk/images/stories/tn_img_0286.jpg    Beskrivelse: http://www.ltnatur.dk/images/stories/tn_img_0288.jpg

 

 

Opretning af hæk.

Er hækken blevet meget skæv eller er den blevet for bred kan vi rette den op i den ønskede bredde og højde. Der er naturligvis grænser for hvad man kan gøre, hvis hækken er blevet for gammel og umulig at få til at rette op , kan man overveje om det var på tide at få fjernet hækken, rodfræset rødderne , opfrisket jorden og plantet en ny hæk.

LT Natur- & ejendomsservice har alt det grej, der skal til for at oprette hække, og som skal til for at fjerne den gamle hæk og naturligvis kan vi levere 1. klasses planter og plante den nye hæk.

 

Beskrivelse: http://www.ltnatur.dk/images/stories/tn_foto.jpg Beskrivelse: http://www.ltnatur.dk/images/stories/foto5.jpg Beskrivelse: http://www.ltnatur.dk/images/stories/tn_foto1.jpg

 

 

Beskrivelse: http://www.ltnatur.dk/images/stories/miljvenligt%20benzin.jpg

Dennis Lorenzen

mobil : 2758 8750

LT Natur & Ejendomsservice

 Bakkegårdsvej 39 

6340 Kruså

Klaus Tranum

mobil : 2047 5290