LT Natur
& Ejendomsservice

LT Natur
& Ejendomsservice
LT Natur &
Ejendomsservice
LT Natur & Ejendomsservice

Uforpligtende tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud, så indtast dit navn og nummer og vi vil ringe tilbage hurtigst muligt for at aftale en tid hvor vi kan kigge forbi hos dig.

Snerydning & Saltning

For alle virksomheder og for vejmyndighederne er vinteren en vanskelig tid, hvis man selv vil stå for kontinuerlig og sikker glatførebekæmpelse.

Planlægning og udførelse
Da glatførebekæmpelse er et perifert område for de fleste virksomheder, institutioner eller boligforeninger, er det svært at planlægge rationelt – og næsten umuligt at sikre, at den livsvigtige bekæmpelse af glatte veje bliver sat ind på det rigtige tidspunkt.

Professionel tilgang
For os er glatførebekæmpelse et kerneområde om vinteren. Vi har derfor den fornødne ekspertise og kapacitet - til at sætte ind med de rigtige midler, på det rigtige tidspunkt.

Løsning efter dine behov
Vi tilbyder forskellige løsninger på glatførebekæmpelsen. Lige fra løsninger, hvor kunden kun kalder os ud ved snevejr - til totalløsninger, hvor vi koordinerer opgaven. Det indebærer, at vi selv sørger for at arealerne er saltet og farbare til en fast aftalt tid.

 Beskrivelse: http://www.ltnatur.dk/images/stories/tn_img_3054.jpg        Beskrivelse: http://www.ltnatur.dk/images/stories/tn_img_3057.jpg

 

Dennis Lorenzen

mobil : 2758 8750

LT Natur & Ejendomsservice

 Bakkegårdsvej 39 

6340 Kruså

Klaus Tranum

mobil : 2047 5290